esseker-group

Opeka Osijek

 

Kao sastavni i vrlo bitan dio naše grupacije je i Opeka d.d. koja je najuvjerljiviji dokaz duge tradicije opekarstva na tlu Slavonije  dugo gotovo cijelo stoljeće. Dugovječnost  Opeke d.d. značila je stalno razvijanje i potvrđivanje na tržištu, što je dovelo do toga da je Opeka d.d.  vodeći proizvođač opekarskih proizvoda u Hrvatsko sa kapacitetom proizvodnje 200 mil. NF. Vrlo bitan dio u razvoju i proizvodnji opeke i opekarskih proizvoda je inovativna tehnologija i korištenje energenata iz biomase. To su razlozi zbog koji Opeka d.d. nudi opeku i opekarske proizvode po najpovoljnijim cijenama. 

Nakon dokapitalizacije od strane Vrijednonsica Osijek u iznosu od 5 milijuna eur, tehnički i tehnoliški nivo cijelokupne proizvodnje bit će dignut na još veću razinu kako bi naši dosadašnji ali i budući kupci bili zadovoljni našim uslugama i proizvodima, što nam je u konačnici i najvažniji cilj.

Opeka d.o.o. Osijek je tvrtka sa stoljetnom tradicijom u proizvodnji opeke. Dug vijek postojanja i opstanka na tržištu rezultat su stalnih ulaganja u razvoj, širenje pogona i proizvodnih kapaciteta. Opeka d.o.o. Osijek danas u svojim proizvodnim pogonima: "Zeleno polje" u Osijeku, "Sarvaš" u Sarvašu i " Razvitak" u Iloku proizvodi Euroterm opeke visoke kvalitete koje udovoljavaju svim Europskim standardima. Cjelokupno svoje znanje i iskustvo ulažemo u stvaranje proizvoda vrhunske kvalitete koji našim kupcima garantiraju trajnost, sigurnost i udobnost. Cjelokupna proizvodnja temelji se na ekološkoj osvještenosti i osnovni nam je zadatak čist i zdrav proizvod a isto tako i zdrava proizvodnja. Naši proizvodi su napravljeni od potpuno prirodnih materijala bez ikakvih umjetnih dodataka.

Ponuda Opekarskih Usluga

Najuvjerljiviji dokaz duge tradicije opekarstva na tlu Slavonije naše je postojanje, dugo gotovo cijelo stoljeće. Naša dugovječnost značila je stalno razvijanje i potvrđivanje na tržištu, što nas je učinil jednim od vodećih proizvođača opekarskih proizvoda u Hrvatskoj. Stalnim širenjem proizvodnih programa i kapaciteta, zadovoljavajući zahtjeve tržišta, danas poslujemo kao dioničko društvo, zavidnog tehnološkog i tehničkog nivoa u cjelokupnom tijeku proizvodnje i transporta proizvoda do kupca. Spremno prihvaćamo i pratimo sve promjene koje suvremena kretanja na tržištu postavljaju pred nas u prvom redu velikom fleksibilnošću u prilagođavanju asortimana i visokom kvalitetom proizvoda, kao i spremnošću na suradnju s kupcima, partnerima, projektantima i graditeljima.

Bogatim asortimanom proizvoda nudimo sve vrste punih opeka, šupljih, zidnih i stropnih elemenata, betonske i termo blokove, betonsku galanteriju, posebno naglašavajući nove proizvode velikih dimenzija iz programa EUROTERM. Naši proizvodni pogoni raspolažu visokokvalitetnom prirodnom sirovinom koju prerađujemo na najsuvremenijim tehnološkim postrojenjima uz stručno vođenje tehnoloških procesa proizvodnje. Time proizvodi dobivaju kvalitet zavidnog nivoa i u eksploataciji izgrađenih objekata pružaju zdravo stanovanje, dobru toplinsku i zvučnu izolaciju i visoki stupanj estetskog oblikovanja. Toplinu koju u tehnološkom procesu proizvodnje dajemo našim proizvodima, oni Vam je vraćaju kroz čitav vijek korištenja osiguravajući zdravo stanovanje, uštedu energije, trajnost i velike mogućnosti estetskog oblikovanja Vašeg doma.